Home Tech Uber België Gaat Samenzitten Met Chauffeurs

Uber België Gaat Samenzitten Met Chauffeurs

0
Uber

Uber België gaat aanpassingen doorvoeren, al luisterend naar de chauffeurs.

Er komen een aantal aanpassen aan voor Uber België, maar voordat deze worden uitgevoerd moet er eerst geluisterd worden. De aanpassingen in het systeem zijn sowieso ten gunste van de chauffeurs volgens Joost Verdiesen, algemeen directeur van Uber België.

In de loop van volgend jaar zouden de aanpassingen er aan komen. Zo zullen bijvoorbeeld wachttijden boven de twee minuten worden doorgerekend aan de klant. Ook de periode waarin er kosteloos geannuleerd kan worden verkort en moet ook het evaluatiesysteem aangepast worden.

Komt daar nog bij dat lange ritten (van meer dan een halfuur) moeten automatisch gesignaleerd worden aan de chauffeurs, zodat deze meteen aanvaard of geweigerd kunnen worden. Chauffeurs zullen ook een bestemming kunnen aanduiden waar ze op tijd moeten zijn.

Verdiesen verduidelijkt:

Door prioriteit te geven aan groei, hebben we misschien niet altijd goed naar onze chauffeurs geluisterd. Maar vandaag luisteren we naar hun opmerkingen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…