Home Social Media Ook Je Profielnaam Op Twitter Krijgt Meer Tekens

Ook Je Profielnaam Op Twitter Krijgt Meer Tekens

0
Twitter

Twitter geeft je niet alleen meer ruimte in je tweets, maar ook voor je naam.

Eerder deze week lanceerde Twitter de mogelijkheid om te tweeten met 280 tekens, in de plaats van 140. Vanaf heden zal je ook meer ruimte krijgen in je naam. Daar krijg je nu 50 tekens plaats, in de plaats van 20.

Mensen met effectief langere namen, of zij die hun tweede naam wil toevoegen, zullen hier ongetwijfeld tevreden mee zijn. Afkortingen voor je eigen naam zijn vanaf heden verleden tijd. Anderen zullen vast en zeker blij zijn met de extra ruimte voor emoji.

Have fun!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vanaf Nu Kan Je Hashtags Volgen Op Instagram

Geen zin meer om mensen te volgen op Instagram? Dit is dan zeker iets voor jou! …