Home Tech Nieuwste Patent Van Apple Hint Naar Een iPhone Dat Je Kan Plooien

Nieuwste Patent Van Apple Hint Naar Een iPhone Dat Je Kan Plooien

0
Apple iPhone

Zullen we de volgende iPhone dubbel kunnen plooien? Apple’s nieuwste patent geeft de eerste hints!

Apple legde deze maand een patent voor bij US Patent voor een “foldable electronic device with a flexible display”. Een sterke hint naar de mogelijke toekomst van de iPhone. Het patent komt alvast niet toevallig, aangezien er geruchten zijn dat ook Samsung aan een “foldable handset” zou werken.

De kleine beschrijving had het wel niet specifiek over de iPhone. Het ging om een gadget dat “may be a laptop computer, a tablet computer, a cellular telephone, a wristwatch, or other electronic device.” Van deze hele lijst lijkt het ons logisch dat Apple zou kiezen voor hun iPhone, als ze effectief een gadget plooibaar zullen maken.

Ook is het nuttig om te weten dat Apple nog geen bevestiging heeft rond dit patent, momenteel is het nog in aanvraag en het zou wel eens jaren kunnen duren voordat we dus een plooibaar toestel te zien krijgen. En dan hebben we het nog niet over de technische uitdagingen die er aan vast hangen, alsook de uitgebreide designoefeningen en het maken van zo’n toestel.

Maar we kunnen altijd dromen!

Zou jij een plooibare iPhone kopen?

Waarom wel/niet? Laat je horen in de reacties beneden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…