Home Film & Televisie Nieuwe Star Wars Trilogie Komt Er Aan!

Nieuwe Star Wars Trilogie Komt Er Aan!

0
Star Wars

Er is een nieuwe Star Wars trilogie in de maak!

The Force is strong with Rian Johnson. In December van dit jaar komt ‘The Last Jedi‘ uit, een film die hij regisseerde. Maar voor dat we die te zien krijgen hebben we alvast het topnieuws gekregen dat Johnson ook een nieuwe Star Wars trilogie gaat schrijven én regisseren, naast producer Ram Bergman.

De nieuwe trilogie zal nieuwe aspecten en plekken ontdekken in de Star Wars universe. Nieuwe personages zullen geintroduceerd worden, alsook nieuwe locaties. Ook zal het verhaal zelf volledig vers zijn, en zal het niet meer draaien rond de Skywalker familie.

Kathleen Kennedy, president bij Lucasfilm, gaf alvast een eerste statement:

We all loved working with Rian on The Last Jedi. He’s a creative force, and watching him craft The Last Jedi from start to finish was one of the great joys of my career. Rian will do amazing things with the blank canvas of this new trilogy.

Opvallend is dat de films een volledig nieuwe richting in zullen gaan. The Skywalker saga zal na negen films (en wie weet hoeveel spin-offs) afgesloten zijn. Dit zal Rian Johnson veel ruimte geven om nieuwe planeten, beesten en avonturen te creeëren. We zijn benieuwd!

Wanneer de nieuwe trilogie te zien zal zijn is, helaas, nog ongekend.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…