Home Film & Televisie Kevin Feige Deelt Nieuws Dat ‘Avengers 4’ Wel Degelijk Een MCU Finale Wordt

Kevin Feige Deelt Nieuws Dat ‘Avengers 4’ Wel Degelijk Een MCU Finale Wordt

0
Kevin Feige Marvel

Avengers 4‘ zal dienen als een “finale” voor de Marvel Cinematic Universe, volgens Kevin Feige.

Marvel is een grote fan van geheimen, zeker als het om de toekomst van de MCU gaat. Tot op heden weten we zelfs nog steeds niet de titel van de Avengers 4 film. Waarschijnlijk omdat het een spoiler zal bevatten? Wie weet. Maar in een exclusief interview met Vanity Fair heeft Kevin Feige gedeeld dat er heel wat op het spel staat in de vierde Avengers film.

Uiteraard heeft Feige niets specifieks losgelaten, maar wel deelde hij dat de vierde Avengers film “will bring things you’ve never seen in superhero films: a finale.” Hij voegde daar aan toe:

There will be two distinct periods. Everything before Avengers 4 and everything after. I know it will not be in ways people are expecting.

Wat dan voor Phase 5?

Volgens Feige zou er zelfs geen traditionele “Phase 5” zijn, toch niet zoals we ze nu kennen. Hij overweegt om de traditionele “Phased” aanpak te laten vallen. Na Avengers 4 is het tijd voor “a new thing.”

Waarschijnlijk is het aan het einde van Phase 4 wel het einde voor een grotere held vanuit Phase 1. Verschillende acteurs komen aan het einde van hun contract en mensen zijn vooral bezorgd om Robert Downey Jr. (Iron Man) en Chris Evans (Captain America). Eerder werd er ook een casting call geplaatst voor Avengers 4, waar er gezocht werd naar figuranten die goed konden huilen, waarschijnlijk voor een begrafenis scene.

Spider-Man steelt de show!

Niet vergeten dat na Avengers 4 er nog steeds een stapel films aankomen. Zo wordt er hard gewerkt aan Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Doctor Strange 2. Ook mogen we zeker Spider-Man niet vergeten, aangezien er daar een deal is met Sony voor drie films, waarvan we er nog maar eentje hebben gezien. Volgens Feige zou het na Avengers 4 zelfs vooral draaien rond Spider-Man. Dat zou opgebouwd worden dankzij vijf films:

  • Captain America: Civil War (introductie van Spider-Man)
  • Spider-Man: Homecoming (de eerste Spider-Man film)
  • Avengers: Infinity War
  • Avengers 4
  • Het vervolg op Homecoming (dat nog geen titel heeft)

Het originele 22-film lange verhaal van de MCU zal dus afgesloten worden bij Avengers 4, en de focus zal niet meer liggen rond Iron Man en Captain America. De volgende stap in de Marvel geschiedenis zal vooral draaien rond Spidey. Feige verduidelijkt:

Two months later it will be Peter and Spider-Man (op 5 juli 2019) that usher us into the aftermath and how things proceed from there.

Kijk jij uit naar de volgende “phase” van Marvel?

Waarom wel/niet? Laat je horen in de reacties beneden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…