Home Gaming Is Dit Een Hint Naar De Toekomst In ‘Super Mario Odyssey’, Of Gewoon Een Leuke Easter Egg?

Is Dit Een Hint Naar De Toekomst In ‘Super Mario Odyssey’, Of Gewoon Een Leuke Easter Egg?

0
Super Mario Odyssey

Een easter egg in ‘Super Mario Odyssey‘ zou wel eens een hint kunnen zijn naar de toekomst, toch volgens vele fans.

Komt er nog extra content aan voor ‘Super Mario Odyssey‘? Volgens vele fans zou dit wel eens het geval kunnen zijn. De theoriën zijn gestart rond een easter egg. Toad heeft steeds een map vast, om zo hints te geven over de locatie van power moons (wel steeds tegen een prijsje, uiteraard). Je zou denken dat de map die hij vast heeft zou gaan over het kingdom waar je je momenteel in bevindt, maar neen.

Twitter gebruiker @Frying_Pants heeft gespot dat dit eigenlijk een kaart is van een level uit ‘Super Mario 64‘, het spel uit 1996. Kijk zelf maar:

De kaart heeft inderdaad een sterke gelijkenis uit het eerste level in ‘Super Mario 64‘, Bob-Omb Battlefield. Er zijn wat veranderingen te zien, maar op zich is de plek waar je Big Bob-Omb moet verslaan duidelijk herkenbaar. Knap gespot!

Toeval?

Waarschijnlijk niet, want elders is de map ook nog te spotten: In je Odyssey.

Fans speculeren ook dat dit misschien een hint is naar toekomstige extra downloadable content (DLC). Nintendo heeft wel nog nooit gebruikt gemaakt van DLC in een main-line Super Mario spel. Maar, uiteraard was dat ook nog nooit het geval geweest met ‘The Legend Of Zelda‘, en in Breath Of The Wild wordt er nu wel gebruikt gemaakt van twee DLC-packs.

Wat denk jij?

Is dit een hint naar de toekomst? Of gewoon een top easter egg? Laat je horen in de reacties beneden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…