Home België Achmed The Dead Terrorist & Co Komen Naar Antwerpen. Ga Jij Ook?

Achmed The Dead Terrorist & Co Komen Naar Antwerpen. Ga Jij Ook?

0

We kennen Achmed The Dead Terrorist allemaal. Op 21 mei 2018 kan je hem en de andere poppen van buikspreker Jeff Dunham bewonderen in Antwerpen. De ticketverkoop gaat op 28 november van start.

Op 21 mei 2018 kan je de buikspreekkunsten van Jeff Dunham aanschouwen in Het Antwerps Sportpaleis voor de voorstelling Passively Agressive. Het is niet de eerste keer dat Dunham in Antwerpen staat. De vorige keer was in 2013 tijdens zijn tour Disorderly Conduct. De Ticketverkoop start volgende week op dinsdag 28 november omstreeks 10 uur. Mis het niet.

Vroege Carrière

Jeff Dunham is wereldwijd succesvol buikspreker. Hij begon op achtjarige leeftijd te buikspreken toen zijn ouders hem een buikspreekpop cadeau deden. Een paar jaar later trad voor het eerst op voor een publiek. Toen was hij slechts een tiener. Toen hij Communicatiewetenschappen studeerde, vloog hij regelmatig de USA rond om privéoptredens te houden.

In 1985 werd hij gevraagd om een vervanging te doen in een variétéshow op Broadway. Drie jaar later in 1988 kon Dunham deelnemen aan de Tonight Show. Daarmee kon hij echt doorbreken. Hij trad daar op met Peanut.

Dvd’s

Na een tweetal optredens in de Tonight Show, was het tijd om weer in clubs op te treden. Tot 2003. Toen verscheen hij op Comedy Central. De karakters die hij toen aan het publiek bekend maakte waren: José Jalapeño on a StickWalter en Melvin the Superhero Guy. Later, in 2005, verscheen zijn eerste dvd. Jeff Dunham: Arguing with myself.

In zijn Tweede dvd, Jeff Dunham: Spark of Insanity, kwam het meest controversiële personage van Jeff Dunham aan bod. Dat is natuurlijk … Achmed, the Dead Terrorist. Dat personage maakte Jeff Dunham wereldbekend. Tegenwoordig zijn er enkele shows van Dunham te vinden op Netflix.

Silence… I Kill You

Meer info?

Je kan altijd terecht op de officiële website van Jeff Dunham.

Tickets kosten 36, 48 en 63 euro.

Ga jij?

Wat vind je van Jeff Dunham en zijn poppen? Ga jij tickets bestellen? Laat het ons hieronder weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Nieuw Vervoersplan Van NMBS Is Er! Wat Verandert Er Allemaal?

Goed nieuws! Vanaf vandaag gaat het nieuwe vervoersplan van de NMBS van start.  …