Home Gaming Werkt Nintendo Aan Een Game Boy Classic?

Werkt Nintendo Aan Een Game Boy Classic?

0
Game Boy

Nintendo heeft het druk en het ziet er naar uit dat hun tempo niet snel zal verlagen.

Naast het blijven succesvol verkopen van de Switch en de 3DS moet Nintendo ook nog eens proberen bij te blijven met de hoge vraag naar de SNES Classic, wat niet eenvoudig blijkt te zijn. Volgende zomer komt er dan ook nog eens een heruitgave van de NES Classic aan, aangezien er ook daar veel vraag naar was. Maar, wat dan? Waar gaat Nintendo daarna naar toe?

AnimeNewsNetwork deelde het nieuws dat er een trademarkt door Nintendo werd geplaatst op 15 september. Deze hint naar de mogelijkheid dat we nog een Classic zullen te zien krijgen: De Game Boy Classic.

Dit werd gespot door het Twitter profiel @trademark_bot, die het beschrijft als

A program for home video game machine.

Verder zou de trademarkt ook afbeeldingen bevatten van de originele eerste Game Boy dat in 1989 op de markt kwam. En nu komt uiteraard de vraag: Als deze trademark effectief werd geplaatst, wanneer kunnen we dan deze Game Boy Classic verwachten?

Wel het ziet er naar uit dat we deze niet voor 2019 hoeven te verwachten. Zoals eerder vermeld komt er in de zomer van 2018 al een heruitgave uit van de NES Classic. Er is dus niet meteen een sterke reden waarom Nintendo snel alles op de markt moet gooien.

Persoonlijk sta ik eerder klaar voor een Nintendo 64 Classic. Maar wel kijk ik er naar uit om klassiekers te kunnen spelen als de origenele Pokémon games, alsook Donkey Kong, Super Mario Land, Link’s Awakening en nog veel meer!

Haal jij de Game Boy Classic in huis?

Waarom wel/niet? Laat je horen in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…