Home Social Media Twitter Wilt Beter Optreden Tegen Pesterijen En Ongewenste Seksuele Avances

Twitter Wilt Beter Optreden Tegen Pesterijen En Ongewenste Seksuele Avances

0
twitter

Twitter gaat zijn gebruikersvoorwaarden aanpassen om de strijd aan te gaan tegen pesterijen en ongewenste seksuele avances op het sociale netwerk.

Elk account dat iemand lastigvalt zal onmiddellijk en permanent gesloten worden, dat belooft Twitter. Vanaf heden zal het netwerk strenger optreden tegen ongewenste seksuele avances en andere pesterijen. Het zal ook gemakkelijker worden om deze situaties te melden. Deze nieuwe maatregelen zullen de komende weken uitrollen.

Een agressiever beleid en handhaving zal resulteren in het verwijderen van meer content van onze dienst.

De plotse actie is niet toevallig. Vorige week lag Twitter sterk onder vuur omdat het account van actrice en regisseur Rose McGowan tijdelijk werd gesloten. Zij had enkele harde Tweets geplaatst over producer Harvey Weinstein. Haar account werd, volgens Twitter, echter opgeschorst om een andere reden. Eerder had ze ook een privételefoonnummer gepubliceerd zonder toestemming.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vanaf Nu Kan Je Hashtags Volgen Op Instagram

Geen zin meer om mensen te volgen op Instagram? Dit is dan zeker iets voor jou! …