Home Film & Televisie Soundtrack Van Eerste Vijf ‘Harry Potter’ Films Krijgen Een Vinyl Box Set

Soundtrack Van Eerste Vijf ‘Harry Potter’ Films Krijgen Een Vinyl Box Set

0

De wereld van Harry Potter zit vol magie. Gaande van spreuken, beesten en ook: Muziek.

John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat. Dit zijn de mensen die ervoor zorgde dat de Harry Potter-films een prachtige soundtrack kregen en we vanaf de eerste noot ons meteen in de magische wereld voelden. En vanaf november kan je van deze nummers genieten in de vorm van een vinyl box set!

De plannen voor ‘Harry Potter Original Motion Picture Soundtracks I-V‘ werden gedeeld via NME. Het gaat om een limited edition box set dat de muziek bevat van de eerste vijf films in 10 LP’s. ‘Harry Potter and The Philosofer Stone‘, ‘Harry Potter and The Chamber of Secrets‘ en ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban‘ werden geschreven door maestro John Williams. ‘Harry Potter and the Goblet of Fire‘ werd gebracht door Patrick Doyle en ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix‘ werd gebracht door Nicholas Hooper.

Harry Potter
© Warner Bros.

Zoals je kan zien in de afbeelding hierboven krijgt elke soundtrack een eigen hoes met een die-cut op elke zijde. ‘Harry Potter Original Motion Picture Soundtracks I-V‘ verschijnt op 17 november. Er is nog geen woord of de andere films ook zullen uitgebracht worden in vinyl formaat.

Haal jij deze Harry Potter soundtrack in huis?

Gebruik jij nog LP’s? Waarom wel/niet? Laat je horen in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…