Home Film & Televisie Pokémon The Movie Gaat Terug Naar Het Begin Van Ash En Pikachu

Pokémon The Movie Gaat Terug Naar Het Begin Van Ash En Pikachu

0
Pokémon

De trailer voor ‘Pokémon The Movie, I Choose You!‘ werd gedropt. En het zal een heuze emotionele rit worden!

20 jaar geleden begon het welgekende verhaal: Ash Ketchum verslaapt zich en komt zo te laat om zijn startende Pokémon te kiezen bij Professor Oak. Al wie er overbleef was de moeilijke Pikachu. Uiteindelijk worden de twee toch dikke vriendjes en al de andere avonturen konden beginnen.

Zo goed als iedereen kent dit verhaal. Maar voor zij die het nog niet gezien hebben (of voor zij die het nog eens willen zien), dit is je kans. Het verhaal wordt opnieuw verteld in de komende film ‘Pokémon The Movie: I Choose You!‘.

Ook in België

Goed nieuws voor alle Belgen, want de film verschijnt ook in Belgische bioscopen! Op 5 en 11 november 2017 kan je van deze film genieten in alle Kinepolis zalen en kan iedereen genieten van hoe alles rond Pokémon net begon. Er snel bij zijn dus!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…