Home Film & Televisie Dit Mag Je Op Netflix Verwachten In November

Dit Mag Je Op Netflix Verwachten In November

0

Een nieuwe maand betekend ook nieuwe content op Netflix. Vorig weekend liet de Amerikaanse streamingdienst nog Stranger Things seizoen 2 op ons los. Komende maand komen er nog een hele hoop movies en series bij!

Op Netflix in november

Begin oktober kondigde de Amerikaanse streamingdienst aan dat de abonnementsgelden naar omhoog gingen voor nieuwe en huidige klanten. Voor nieuwe klanten is dit al het geval, huidige klanten krijgen persoonlijk een mail wanneer dit gebeurd.

Deze keer komt Netflix met leuker nieuws! Via hun Twitter account lieten ze ons net weten welke movies en series er in November aankomen.

Vanaf 18 november is bijvoorbeeld het zesde en laatste seizoen van Teen Wolf op Netflix. Maar ook nieuwe series zoals Godless zullen hun opwachting maken. Qua films zien we onder andere twee keer Will Smith in de hoofdrol in Bad Boys en The Persuit of Happyness, maar ook Disney’s Rapunzel is een echte aanrader voor jong en oud!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…