Home Tech Netflix Wordt Duurder, Ook Voor Huidige Klanten

Netflix Wordt Duurder, Ook Voor Huidige Klanten

Reacties uit op Netflix Wordt Duurder, Ook Voor Huidige Klanten

Netflix klanten gaan binnenkort iets meer moeten betalen om de streamingdienst te gebruiken. De prijsstijging geldt voor zowel bestaande als nieuwe abonnees en zal enkel gelden voor de 2 duurdere abonnementen. Het goedkoopste abonnement blijft ongewijzigd.

Netflix wereldwijd duurder

Netflix heeft wereldwijd de tarieven voor zijn abonnementen verhoogd. Voor nieuwe gebruikers gaat de prijsverhoging meteen in, de bestaande abonnees betalen vanaf 19 oktober de nieuwe prijzen. Ben je niet akkoord met de prijsverhoging, dan kan je kosteloos opzeggen.

De prijsverhoging komt er omdat Netflix meer exclusieve series en films heeft toegevoegd. Het bedrijf geeft ook aan dat zij in de toekomst nog meer exclusieve series en films willen toevoegen aan hun aanbod en daarnaast blijven ze ook innoveren. Om dit te realiseren moest er op korte termijn meer geld binnenkomen, vandaar de prijsverhoging.

Netflix

Prijzen

Het basisabonnement waarbij je maar op 1 scherm naar Netflix kunt kijken in SD kwaliteit, blijft zoals gezegd ongewijzigd op €7,99.

Het standaardabonnement waarbij je op 2 schermen tegelijk in HD kwaliteit kunt kijken, zal één euro duurder worden. Je betaald dus €10,99 in plaats van €9,99.

Het premium abonnement waarbij je op 4 schermen tegelijkertijd kan kijken in UltraHD kwaliteit, krijgt een prijsverhoging van twee euro. Je zal dus €13,99 betalen in plaats van €11,99.

Ik blijf Netflix klant

Ik ben al jaren klant en deze prijsverhoging gaat dat niet veranderen. Wel ben ik een jaartje geleden van het premium abonnement omgeschakeld naar de standaard. Hoewel ik een 4K TV heb en dus in UltraHD zou kunnen kijken, was er onvoldoende content (die ik nog moest kijken) om hiervan te profiteren. Ik betaal dus nu €10,99 in plaats van €9,99, maar vind dat het nog steeds waard.

Overweeg jij je abonnement te stoppen door de prijsverhoging? Of ga jij hierdoor geen abonnement aanschaffen? Laat het ons weten!

Geen reacties toegelaten.

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…