Home Film & Televisie Michael Fassbender Over Wat Er Mis Ging Met De ‘Assassin’s Creed’ Film

Michael Fassbender Over Wat Er Mis Ging Met De ‘Assassin’s Creed’ Film

0
Michael Fassbender

Verfilmingen van games hebben een zeer slechte reputatie. Steeds als er een film werd aangekondigd dat gebasseerd werd op een succesvol spel, zijn de verwachtingen laag en is het resultaat inderdaad niet al te geweldig. Dat was ook het geval met ‘Assassin’s Creed‘, volgens Michael Fassbender.

Michael Fassbender nam de hoofdrol voor de gigantisch groot gebudgeteerde verfilming van ‘Assassin’s Creed‘. Helaas voor Ubisoft werd de film helemaal niet goed onthaald en was het een flop. Michael Fassbender liet weten wat er volgens hem mis ging:

For sure, it wasn’t ideal. I think we missed an opportunity there a little bit. So we’ll wait and see what Ubisoft are coming up with. But right now I don’t know. I would make it more entertaining, that’s really the main note.

Zichzelf te serieus nemen is niet het enigste dat de film verkeerd deed. De animus veranderde fel, achtergrond van de personages was flauw, er waren drie beginpunten in de film, en het gevoel dat we kregen bij het spelen van ‘Assasin’s Creed‘ werd helemaal niet vertaald naar het witte doek.

Een slechte voorstelling van de game was meteen duidelijk van in het begin. Zo is de hoofdrol, Cal Lynch (Aguilar), een veroordeelde moordenaar. Terwijl in de game is hij maar een gewoon normaal mens.

Fassbender vulde aan:

The feeling of the film, I think it took itself too seriously and I would get to the action a lot quicker. I think there’s three beginnings of the film, which is a mistake.

Of er nog een tweede film aankomt is niet duidelijk. Ubisoft heeft hier nog niets over bevestigd maar voor ze effectief aan de casting zouden beginnen zullen ze ongetwijfeld eens met Michael Fassbender gaan praten over deze opmerkingen.

Wat vond jij van de ‘Assassin’s Creed‘ film?

Vond jij het een goede film? Kijk je uit naar een tweede? Waarom wel/niet? Laat het weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…