Home Film & Televisie ‘Avengers 4’ Casting Call Hint Naar Een Begrafenis Scene

‘Avengers 4’ Casting Call Hint Naar Een Begrafenis Scene

2
Avengers

In een nieuwe casting call voor ‘Avengers 4’ is er een gigantische hint naar de dood van een Avenger en de begrafenis van deze held. 

Met ‘Avengers: Infinity War‘ beginnen we een twee-delig verhaal dat zal eindingen in 2019 met de nog ongetitelde ‘Avengers 4‘. Deze film zal meteen opvolgen op ‘Infinity War‘ en meerendeels van de cast (ook Josh Brolin (Thanos)) heeft al bevestigt dat ze hun rollen hierin zullen heropnemen.

Uiteindelijk zullen de helden hoogstwaarschijnlijk wel een triomferend einde tegemoet gaan en komt alles uiteindelijk wel goed, maar toch zijn fans er van overtuigt dat de overwinning duur zal uitdraaien. Begrijpelijk, aangezien de vele acteurs aan het einde van hun contract zitten.

De theorie dat dus iemand uit de main cast zou kunnen sterven zou dus wel eens kunnen kloppen. En zeker met deze nieuwe casting call die recent werd gedeeld:

Mourners: Looking for men and women over the age of 18, all ethnicities, to portray mourners. Especially looking for good character looks and expressive faces. This will be photo selected by the film’s directors! Size restrictions: Men no larger than 44 coat, women dress size 0-8. FOR NEW FACES ONLY! You cannot have worked on this project previously, or be booked on upcoming days. NO EXCEPTIONS!

Je leest het goed: Ze zoeken mensen die goed kunnen spelen alsof ze in diepe rouw zijn, voor het verliezen van een idool.

Wat Betekent Dit?

Vele speculeren dat het een vervolg zal zijn op een gigantisch gevecht tussen Thanos, maar het verhaal van ‘Avengers 4’ is nog een groot mysterie. De aandacht over het mogelijke slachtoffer van dit gevecht gaat vooral naar twee acteurs: Robert Downey Jr. (Iron Man) en Chris Evans (Captain America). Evans bevestigde recent nog dat zijn contract ten einde kwam, samen met dit:

My contract is up. I have Avengers three and four. We do three now and four in the latter part of the year and then after that, that is the end of my contract.

Ook Robert Downey Jr. zijn contract loopt ten einde, alsook het verhaal van zijn personage; Iron Man. In 2008 kwam de heethoofd voor het eerst op beeld, maar over tijd evuleerde Tony Stark naar de heuze beschermen van planeet Aarde. Het zou mooi zijn mocht zijn personage dan ook sterven met een laatste daad om de mensheid te redden.

Wat Denk Jij?

Wie gaat er volgens jou sterven in ‘Infinity War‘? Laat je horen in de reacties beneden!

2 Reacties

 1. Peeters Joeri

  17/10/2017 at 09:08

  Captain america gaat sterven normaal was da al voorzien in de laatste film van captain america dak gelezen had ergens.

  • Quentin Debode

   17/10/2017 at 10:41

   Ging Cap sterven in ‘Civil War‘? Kan goed zijn maar dat heb ik precies gemist, ga ik eens opzoeken. 🙂

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…