Home Film & Televisie 6 Horror Films Voor Mensen Die Niet Graag Naar Horror Films Kijken

6 Horror Films Voor Mensen Die Niet Graag Naar Horror Films Kijken

0
Horror

Binnen enkele dagen is het Halloween. Kans is groot dat je vrienden je vragen om bij hen thuis een marathon te doen van een aantal goede horror-films, maar helaas: Horror is je ding niet. Geen nood! Deze lijst staat vol met films die sterk genoeg zijn voor een Halloween avond, zonder dat je om het halfuur van ondergoed hoeft te veranderen.

Zombieland (2009)

Eerlijk: ‘Zombieland‘ is absoluut geen horror. Het is een zeer grappige film waar toevallig ook zombies in tevoorschijn komen. Een goede introductie tot het hele horror aspect als je er tot op heden van bent weggebleven.

Signs (2002)

Eigenlijk is ‘Signs‘ gewoon een slechte film. Maar net daarom is deze film perfect voor horror-beginners. De film gaat over aliens en er zitten hier en daar wel wat goede momenten in.

The Woman In Black (2012)

Ook niet meteen een goede film, maar al wel iets gedurfder dan de twee hierboven. ‘The Woman In Black‘ heeft enkele jumpscares maar het verhaal zelf is vrij voorspelbaar en helemaal niet zo eng. Eerste échte kleine stappen richting horror.

The Others (2001)

Deze film is vooral creepy. Een goed spookverhaal dat welicht zal blijven hangen.

The Purge (2013)

Met een goed concept is deze film vooral de bloederigste op de lijst. Niet meteen de beste film van de lijst maar wel pure fun als je eenmaal opgewarmd bent in het genre.

28 Days Later (2002)

Zin in een goede zombiefilm? Dan is deze iets voor jou. ‘28 Days Later‘ is een trage, grappige maar bovenal goede zombiefilm. Een must!

En jij?

Welke horror film ga jij bekijken voor Halloween? Iets van onze lijst of toch een andere? Laat het weten in de reacties beneden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…