22 Januari 2018
Home Gaming Microsoft’s Xbox One X Pre-Orders Zijn Begonnen

Microsoft’s Xbox One X Pre-Orders Zijn Begonnen

0
Xbox One X

Vanaf vandaag gaat de Microsoft Xbox One X in voorverkoop. Als je zeker wil zijn dat je op 7 november er mee aan de slag wil gaan, dan kan je maar best richting de Microsoft Store of je favoriete game-retailer passeren.

Zoals je misschien al weet is het geen ‘echte’ opvolger van de Xbox One, maar eerder een upgrade zoals de PS4 Pro tegenover de gewone Playstation 4. Hoewel het ‘maar’ gaat om een upgrade, is het wel een fameuze. Zo is de Xbox One X helemaal klaar voor 4K en HDR gaming en is verder zonder twijfel de krachtigste console die dit jaar uitkomt.

Xbox One X pre order beschikbaarheid

De console is dus vanaf nu te verkrijgen in pre-order via de Microsoft Store en zal ook via retailers verkrijgbaar zijn. Er zullen volgens Microsoft meer units beschikbaar zijn, dan er te pre-orderen vielen bij de limited edition (die was op 5 dagen helemaal uitverkocht). Wil je helemaal zeker zijn dat je hem hebt? Dan kan je best zo snel mogelijk die pre-order plaatsen. De Xbox One X is te koop voor 499 euro. Er zijn geen verzendkosten als je deze reserveert via de Microsoft Store is gereserveerd.

Aanschaffen?

Ik ben een PlayStation fan en hoewel ik jaloers kijk naar de nieuwe Xbox, ga ik hem toch niet aanschaffen. Ik blijf een te harde fan van de Sony console om te switchen. Voor mij is het dus nog even wachten tot Sony de Playstation 5 aankondigt. Hopelijk duurt dat niet te lang 😉

En jij? Ga jij de nieuwe Xbox One X pre-orderen? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…

Het Weer

Merendeels bewolkt
Nu
Merendeels bewolkt
Er wordt verwacht dat het vandaag warmer is dan gisteren.
Merendeels bewolkt
Vandaag
Merendeels bewolkt
Overwegend bewolkt. Maximaal 9C. Wind uit het WNW van 10 tot 15 km/u.
Kans op regen
Morgen
Kans op regen
Lichte regen. Maximaal 11C. Wind uit het ZZW van 15 tot 30 km/u. Kans op regen 70%.

Twitter

Facebook