Home België Een Vis Huren Tegen De Eenzaamheid? Dat Kan in Dit Hotel!

Een Vis Huren Tegen De Eenzaamheid? Dat Kan in Dit Hotel!

0
vis huren

Eenzaam avondje op hotel? Geen nood. In het Van der Valk Hotel te Charleroi Airport kan je een vis huren!

Je leest het goed: een vis huren tegen de eenzaamheid op hotel. Dat is een nieuw concept in het Van der Valk Hotel te Charleroi Airport en dat blijkt volgens manager David Dillen nog eens een succes te zijn ook. Niet enkel gezinnen met kinderen genieten van deze service:

Zelfs zakenmannen verdwijnen af en toe met een vis in hun kamer.

Het idee ontstond vier jaar geleden al maar volgens David Dillen was het nooit de bedoeling om er geld mee te verdienen. Vandaag huur je de vis wel voor 3,5 euro per nacht. De bedoeling was om de vissen als grap aan te bieden als gezelschapsdier, vooral voor zakenmensen die vaak alleen reizen. “De vissen als gezelschapsdiertjes zijn bedoeld als grapje, we willen gewoon een glimlach op mensen hun gezicht toveren” vertelt Dillen.

Maar blijkt dat dit meer is dan een grap. De extra service brengt heel wat op, sommige vissen worden zelfs ontvoerd.

Er was zelfs eens een kindje dat een van onze vissen stiekem mee naar huis had genomen. Het meisje vroeg onderweg in de auto plots aan haar papa of ze even konden stoppen om haar visje eten te geven. Ze hebben ons dat achteraf laten weten en we hebben toen gezegd dat ze de vis mochten houden.

Zou jij 3,5 euro betalen voor een nachtje met een goudvis?

Waarom wel/niet? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Nieuw Vervoersplan Van NMBS Is Er! Wat Verandert Er Allemaal?

Goed nieuws! Vanaf vandaag gaat het nieuwe vervoersplan van de NMBS van start.  …