Home Social Media Twitter Test Tweets Met 280 Karakters

Twitter Test Tweets Met 280 Karakters

1

Twitter is opnieuw nieuwe functies aan het testen. Deze keer: De karakterlimiet verdubbelen van tweets.

Binnenkort zou je wel eens twee keer zo veel kunnen plaatsen op Twitter. Het sociale netwerk is bij een beperkte groep aan het testen of tweets met 280 tekens een groot verschil kan zijn en een toegevoegde waarde kan betekenen.

Volgens Twitter zou deze verandering komen om de frustraties van de meeste gebruikers op te lossen. Zo zouden er vele zijn die de 140-tekens limiet te weinig vinden. Een vertegenwoordiger van Twitter liet weten dat gebruikers de verandering wel zullen apprecieren:

We understand since many of you have been Tweeting for years, there may be an emotional attachment to 140 characters – we felt it, too. But we tried this, saw the power of what it will do, and fell in love with this new, still brief, constraint.

De nieuwe limiet zou beschikbaar zijn voor talen die vaak de 140 karakters-limiet behalen, zoals Koreaans, Japans en Chinees. Momenteel wordt het in een kleine groep getest, maar als dit positief onthaald wordt zou het wel eens snel voor iedereen beschikbaar kunnen zijn.

[via The Next Web]

Een reactie

  1. Hannes

    27/09/2017 at 00:19

    Goed nieuws! Nog meer zever op Twitter.

    Antwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vanaf Nu Kan Je Hashtags Volgen Op Instagram

Geen zin meer om mensen te volgen op Instagram? Dit is dan zeker iets voor jou! …