Home Film & Televisie Quentin Tarantino Deelt Zijn ‘Star Trek’ Film Idee

Quentin Tarantino Deelt Zijn ‘Star Trek’ Film Idee

0
Quentin Tarantino

Wat als Tarantino een ‘Star Trek‘ film mocht maken? Dat liet the man himself recent weten.

Quentin Tarantino is een welgekende regisseur en één van de meest unieke filmmakers in Hollywood op dit moment. Praktisch elke film die hij maakt wordt een klassieker en hij tackelde ook al verschillende genres. Western, revenge, misdaad … Maar nog niets in de ruimte. Wat als Tarantino een film maakte voor ‘Star Trek‘?

Tijdens zijn bezoek op de Nerdist Podcast liet Tarantino weten dat hij weten dat hij liever aan een ‘Star Trek‘ film zou werken dan aan ‘Star Wars‘. Hij vulde aan met:

I haven’t ‘considered’ considered it, like I’m going to do it, but I did web spin a little bit about the idea.

Verder ging het over Tarantino zijn favoriete aflevering uit de reeks. “Yesterday’s Enterprise” from ‘Star Trek: The Next Generation

The obvious one would be “The City on the Edge of Forever”. That’s what everyone would go to, but there’s a reason why everyone would go to that! It’s one of the classic stories of all time. And one of the great time travel stories.

I think one of the best episodes of ‘Star Trek‘ ever written was for [Star Trek: The Next Generation]. I actually think that [“Yesterday’s Enterprise”] is not only one of the great space stories, but the way it dealt with the mythology of the whole thing — that actually could bare a two hour treatment.

Tarantino legde daarnat uit dat hij dus dieper wou ingaan op die aflevering, “Yesterday’s Enterprise”. Hij zou dieper ingaan op het verhaal en het avontuur aangezien dat niet kon op televisie.

The whole thing with that episode [“Yesterday’s Enterprise”] that was so cool, they save the ship, but little do they know by saving the ship it’s actually in a different time period — but they don’t know that. But what ends up happening is — because they screwed up with the timeline, everything changes. The characters don’t know it, but we know it. And the thing about it is, it turns out that the Klingons and the humans on earth have been having this hundred year war that’s been going on, and it’s just the bloodiest war imaginable in the history of any universe.

De aflevering wordt nu nog steeds gezien als een favorietje van de fans. Als hij effectief de aflevering zou willen verfilmen zal hij hoogstwaarschijnlijk veel steun krijgen van Trekkies over de hele wereld, maar dat is nog toekomst muziek.

Wat denk jij?

Zou je willen dat Tarantino “Yesterday’s Enterprise” verfilmd? Waarom wel/niet? Laat je horen in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…