Home Tech Dit Mogen We Verwachten Van De Volgende iPhone

Dit Mogen We Verwachten Van De Volgende iPhone

0
apple

Op 12 september stelt Tim Cook een hele reeks nieuwe en geüpdatete Appleproducten voor, waaronder de nieuwe iPhone. Dit mogen we verwachten.

Volgende week vindt de langverwachte Keynote van Apple plaats in het Steve Jobs Theatre, Silicon Valley. Het centrum is speciaal gebouwd ter nagedachtenis van Steve Jobs. Tien jaar nadat hij de eerste iPhone aankondigde met “Today we are going to reinvent the phone“, zal zijn opvolger Tim Cook de verjaardagseditie aan de wereld tonen.

Apple wil dat de volgende iPhone de techwereld, net zoals tien jaar geleden, door elkaar schud. Dit verwachten wij:

Naam

Er zijn verschillende geruchten wat de naam betreft. De meest logische keuze zou iPhone 7S (Plus) of iPhone 8 (Plus) zijn, maar het is een verjaardagseditie. Mogelijke alternatieven zijn iPhone Edition of iPhone X. De ‘X’ slaat dan op het Romeinse cijfer 10, een verwijzing naar 10 jaar iPhone. Mogelijk komt er ook een iPhone Pro, want er is ook een iPad Pro. Of het nu iPhone 7S, 8, Edition of X wordt, dit toestel wordt een specialleke.

Design

Het uitzicht zou er totaal anders gaan uitzien. Dat blijkt uit eerder gelekte foto’s en filmpjes waarop het nieuwe toestel te zien is. Het scherm zal van rand tot rand lopen en doen denken aan Samsung Galasxy S8. Andere bronnen zeggen dan weer dat de iPhone terug naar haar roots gaat en terug meer op de iPhone 4 zal lijken.

Thuisknop

De Homebutton of thuisknop verdwijnt. Dat is het gevolg van het scherm dat van rand tot rand loopt. Wel zou er, volgens de geruchten, een virtuele knop onder het glas zitten.

Vingerafdruksensor

Dit snufje zou dan weer naar de achterkant van het toestel verdwijnen. In dat geval komt het op de plaats van het Applelogo te staan.

Scherm

Apple gebruikte tot nu toe traditioneel een LCD-scherm. Daar zou een einde aan komen. Apple zou overschakelen naar OLED. De schermen worden geleverd door Samsung. De grote van het scherm zou 5,8 of 5.9 inch zijn en net zoals de Samsung Galaxy S8 een dementie van 18:9 hebben.

Camera

De camera van Apple’s vlaggenschip zal veel weg hebben van het vorige toestel, iPhone 7. Dat houdt duale camera’s in: Een gewone lens, en een digitale telelens. Er zal waarschijnlijk een gezichtsherkenningstechnologie ingebouwd zijn. Ook zal het toestel, dankzij de camera’s, een volwaardig Augmented Reality-toestel worden.

Kabels

Net als in de iPhone 7 zal er geen aansluiting zijn voor oortjes. Het toestel zal ook de technologie hebben om draadloos te laden.

Kostprijs

Deze iPhone zal waarschijnlijk de duurste ooit worden. Voor het instapmodel (64 GB) betaal je 999 dollar. Voor 256 GB tel je 1099 dollar neer en 512 GB kost 1199 dollar.

En jij?

Wat verwacht je? Zou jij hem kopen? Laat het ons hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…