Home Muziek Lil Wayne in het Ziekenhuis Na Epileptische Aanvallen

Lil Wayne in het Ziekenhuis Na Epileptische Aanvallen

0
lil wayne

Rapper Lil Wayne ligt sinds zondag in het ziekenhuis na meerdere epileptische aanvallen. Dat meldt entertainmentsite TMZ. Zijn concert in Las Vegas dat normaal gezien zondagavond zou plaatsvinden, werd afgelast.

Volgens verschillende bronnen werd Wayne bewusteloos teruggevonden in zijn hotelkamer in Chicago. De hulpdiensten brachten hem meteen over naar Northwestern Memorial Hospital. Zijn management probeerde nog om hem diezelfde dag te laten ontslaan uit het ziekenhuis, zodat hij alsnog kon optreden in Las Vegas.

Dat is echter niet gelukt. De dokters willen de Amerikaan idealiter enkele dagen in het ziekenhuis houden. Een flinke opdoffer voor de mensen die zondag het concert in Drai’s Beachclub & Nightclub zouden bijwonen.

Niet Eerste Keer

De rapper heeft al jaren te kampen met epileptische aanvallen. Ook vorig jaar moest hij al eens een show in Vegas afgelasten vanwege dezelfde oorzaak. Amper enkele minuten voor de show werd hij toen afgevoerd. Of er nog andere shows geannuleerd zullen worden, is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Foo Fighters Komen Naar Het Sportpaleis

De Foo Fighters komen in 2018 naar het Sportpaleis! …