Home Film & Televisie Is ‘The Simpsons Movie 2’ Nog Steeds Een Mogelijkheid?

Is ‘The Simpsons Movie 2’ Nog Steeds Een Mogelijkheid?

0
Simpsons Movie

Komt er binnenkort een vervolg op ‘The Simpsons Movie’?

The Simpsons Movie was een hit, dat valt niet te ontkennen. Intussen is het wel al tien jaar geleden dat de film uitkwam en binnen een paar weken begint het 29ste seizoen van de serie. Maar komt er eigenlijk ooit nog een tweede film?

Op korte termijn? Waarschijnlijk niet. Maar vroeg of laat zal de serie zelf ook ten einde komen en uitgaan met een laatste feature film lijkt ideaal en zelfs, op een manier, poëtisch. Entertainment Weekly vroeg aan Al Jean (producer van de show en film) en David Silverman (regisseur van de film) of er ooit een tweede Simpsons movie komt. Silverman leek alvast aan boord:

I’d love for there to be another one!

Al Jean vulde aan en verduidelijkte dat er al een paar ideeën besproken zijn:

I’d say it’s in the very earliest stages.

Een verhaal dat lang de tweede Simpsons Movie kon zijn was dat de Simpsons ontvoerd werden door aliens Kang en Kodos. Origineel was dit bedoeld als een aflevering uit het 24ste seizoen, maar aangezien best een topfilm kon worden werd dit even aan de kant gehouden. Uiteindelijk werd het toch gewoon een aflevering, in het 26ste seizoen.

Buiten het feit dat een stevig idee wel nog even kan duren is Al Jean ook nog zeer voorzichtig over de meer zakelijke kant van de sequel, zeggende:

I certainly am cautious about a couple things.

I wouldn’t want it to be risky in terms of budget, and I would not want it to be anything that we did purely for the money. I would want it to be a really great movie. I personally feel no need for another one unless it’s great.

Wil jij een tweede Simpsons Movie bekijken?

Waar zou het over moeten gaan? Laat je ideeën los in de reacties beneden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…