Home Tech GoPro Toont Trots De Hero6

GoPro Toont Trots De Hero6

0
Hero6

GoPro is misschien wel een van de duurste action camera’s, maar er is dan ook een duidelijk verschil: Kwaliteit.

Gisteren introduceerde GoProCEO Nick Woodman de Hero6 action cam. Het nieuwste model lijkt sterk op de Hero5 qua look, want de verbeteringen zijn vooral vanbinnen te vinden.

Zo werd slow-mo bijvoorbeeld goed aangepakt. Vanaf nu kan je 4K filmen aan 60 frames per seconde (FPS). 2.7K aan 120FPS en 1080p aan 240FPS. Ook heeft de Hero6 snellere WiFi mogelijkheden gekregen om zo je bestanden vlot door te sturen. Als kers op de taart werd er ook gewerkt aan een betere image stabilization, en is er nu ook een HDR mode (ter vervanging van de WDR van het vorige model), om zo alles af te werken tot een knap GoPro product.

Zoomen is nu ook mogelijk, dankzij voice control kan je vanop afstand je Hero6 besturen en vanaf nu is er ook: Quickstories. Elke foto of video dat je neemt zal vanzelf worden opgeslagen in de GoPro app op je smartphone. Deze kan je dan alter automatisch laten samenkomen in één video dat je dan meteen kan delen op sociale netwerken.

Woodman legt uit:

The Hero6 offers improved dynamic range, extensive manual controls, enhanced color reproduction and better lowlight performance.

Haal jij de Hero6 in huis?

Waarom wel/niet? Laat je horen in de reacties beneden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…