Home Tech Animoji Volgen Emoji Op: Weer Een Verrassing Minder Op De Apple Keynote

Animoji Volgen Emoji Op: Weer Een Verrassing Minder Op De Apple Keynote

0

Het lijkt erop dat Apple weinig verrassingen over heeft voor de Keynote van 12 september. Emoji krijgen namelijk een opvolger op de nieuwste iPhones: Animoji.

Zoals bij elke grote softwareüpdate van Apple, zijn er ook bij iOS 11 enkele nieuwigheden. Een van die dingen zijn ‘animoji’. Animoji zijn ganimeerde emoji. Ze zullen enkel beschikbaar zijn op de nieuwste iPhone van Apple. Je gaat onder meer kunnen kiezen uit een eenhoorn en een kakske.

 

Hoe werkt het?

De geanimeerde emoji nemen de gezichtsuitdrukking over van de gebruiker. Daarvoor is er een gezichtsherkenning nodig op het toestel en die gezichtsherkenning zal enkele aanwezig zijn in de nieuwste iPhones. In totaal gaan er 12 animoji zijn om uit te kiezen. Je kan er zelfs je stem aan toevoegen waardoor de emoji met jouw stem en gezichtsuitdrukking een boodschap overbrengen.

Ze zien er uit als de huidige emoji, maar dan in 3D. Daardoor kunnen ze bewegen. In de herkenbare gezichtsuitdrukkingen zitten onder andere knipoogjes, glimlachen en fronsen. Je kiest een karakter, kijkt in de frontcamera en zegt het bericht. Dit verstuur je vervolgens naar de ontvanger. Die kan je animoji vervolgens afspelen… als hij het nieuwste iPhone-model heeft.

Overtuigd?

Kan dit je overtuigen om de nieuwste iPhone te kopen? Plaats het hieronder in de reacties.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…