Home Film & Televisie Alles Wat Je Moet Weten over De Nieuwe Powerpuff Girl!

Alles Wat Je Moet Weten over De Nieuwe Powerpuff Girl!

0
Powerpuff Girls

De stad van “Townsville” heeft er een nieuwe heldin bij, en haar naam is Bliss.

Cartoon Network kondigde eerder deze maand dat er een nieuw lid zou zijn bij de gekende Powerpuff Girls. Bliss (kort voor “Blisstina) is de nieuwste rekruut van het trio en net zoals de andere heeft ze een zeer unieke look. Lang fel blauw haar met een paars pakje.

Bliss, de Originele Powerpuff Girl?

Origineel ging Bliss enkel een denkbeeldig vriendje worden voor Bubbles. Maar nu blijkt ze toch de verloren zus te zijn van het originele trio. Jaren voordat Professor Utonium zijn “perfect little girls” maakte, Bubbles, Blossom en Buttercup, had hij datzelfde experiment als een geprobeerd. Door het mengen van “sugar, spice and something nice” en het toevoegen (ook per ongeluk, uiteraard) van ‘Chemical W’ creeërde hij Bliss.

Bleek dat het mislukte, want Bliss was zeer moeilijk op te voeden en Professor Utonium had weinig grip op de originele Powerpuff Girl. Ze verdween na een ontploffing en niemand heeft haar toen ooit nog gezien. Tot ze recent terugkwam naar Townsville. Bliss kwam terug naar haar familie tijdens de Power Of Four special op Cartoon Network, waar ze ook haar krachten leerde kennen: Vliegen, teleportatie, telekinese en super sterkte.

Beste Vriend van Mojo Jojo

Het is wel interessant om te noteren dat Bliss blijkbaar wel best friends was met een welgekende schurk uit Townsville, Mojo Jojo. Lang geleden was Mojo Jojo de labassistent van Professor Unotium, en toen was hij blijkbaar ook goed bevriend met Bliss. Dat kan nog interessant uitdraaien!

Reacties Zijn … Gemengd

Als je nieuwe personage’s toevoegd aan een gekende serie, dan kunnen er wel eens gemengde reacties verschijnen. Zeker op Twitter.

Wat denk jij over de nieuwe Powerpuff Girl?

Laat je horen in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…