Home Film & Televisie Ben Affleck Hint Naar Een Nieuwe En Andere Batman Voor ‘Justice League’

Ben Affleck Hint Naar Een Nieuwe En Andere Batman Voor ‘Justice League’

0
batman

Justice League‘ komt binnenkort uit en fans zijn razend enthousiast om hun favoriete DC superhelden samen op het scherm te zien. Uiteraard worden er nu een serieus aantal interviews gedaan, met onder andere Ben Affleck. En hij hintte naar iets zeer interessants: Een andere Batman.

In een minuut lange promotie video, gefilmd in Japan, hintte Ben Affleck naar een “andere” en “nieuwe” Batman:

We see the evolution of a new Batman. Inspired by Superman’s sacrifice, he’s moved on from lone vigilante to recruiter and leader.

Waar de evolutie in Batman echt aan te danken is valt nog te herbekijken. Uiteraard kan het zijn dat de dood van Superman een impact kan hebben op Batman, maar laten we niet vergeten dat vele fans woest waren met hoe Batman in beeld kwam tijdens ‘Batman v. Superman‘. Fans waren niet akkoord met het feit dat hij verschillende mensen vermoordde.

Dit is niet de eerste keer dat Ben Affleck het heeft over een nieuwe Batman. In augustus vertelde hij aan EW dat Batman traditioneler zou zijn in ‘Justice League‘. Meer een held dat mensen redt.

BvS departed a little bit from the traditional Batman. This is a much more traditional Batman. He’s heroic. He does things in his own way, but he wants to save people, help people … This is more in keeping with the canon of how Batman’s usually been portrayed, and how he’s portrayed vis a vis the Justice League in the comics. This is more the Batman you would find if you opened up your average Batman comic book.

Kijk jij uit naar ‘Justice League‘?

Waarom wel/niet? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…