Home Film & Televisie Zesde Aflevering van Game Of Thrones Werd Gelekt … Door HBO Zelf!

Zesde Aflevering van Game Of Thrones Werd Gelekt … Door HBO Zelf!

0
HBO

Desondanks de recente problemen met hackers en dreigementen dat het hele seizoen zou gelekt worden is het deze keer HBO zelf dat een aflevering van Game Of Thrones lekt.

“Ironisch” is een woord dat we hier gerust kunnen rondgooien. De zesde aflevering van het zevende Game of Thrones seizoen werd gelekt, maar vanuit HBO zelf. Zij hebben per ongeluk de aflevering van volgende week al beschikbaar geplaatst, zo bericht The Independent.

De nieuwe aflevering werd beschikbaar geplaatst via HBO’s Spaanse on-demand dienst. De aflevering werd er uiteindelijk afgehaald, maar het was toch een dik uur online. Met andere woorden: Tijd genoeg om te downloaden en te verspreiden over het internet.

Sindsdien werden de beelden vooral gedeeld via Reddit, waarna het snel viraal ging op verschillende platformen zoals YouTube, Instagram, Twitch en verdere. Je kan de thread hier bekijken, maar wees gewaarschuwd: De link zit vol spoilers!

Vele van die platform proberen de beelden zo snel mogelijk te verwijderen aangezien het tegen de gebruikersvoorwaarden in gaat. Maar de aflevering leeft verder op verschillende torrent websites, zoals The Pirate Bay en GorillaVid.

Game of Thrones

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…