Home Tech Dit Zal Apple Allemaal Aankondigen Op De Volgende Keynote

Dit Zal Apple Allemaal Aankondigen Op De Volgende Keynote

0
keynote iPhone 8

Onlangs hebben we al meegegeven dat Apple volgens de Wall Street Journal een event zal houden op 12 september om de volgende generatie iPhones aan te kondigen. In al de geruchten rond de iPhone 8 zouden we echter nog vergeten dat er waarschijnlijk nog een heleboel andere zaken besproken zullen worden tijdens deze keynote. Uiteraard vatten wij deze graag even samen voor jou.

Software

Dit is zeker niet het gedeelte van de keynote waar iedereen op zit te wachten, maar vermoedelijk zal Apple de keynote starten met een update over de ontwikkeling van de laatste nieuwe versies van iOS, macOS, tvOS en watchOS. Meestal kiest Apple voor een vrij snelle lancering van de nieuwe software na de keynote.

4K Apple TV

Recent zijn er steeds meer signalen beginnen opduiken die refereren naar een 4K Apple TV. Zo kregen Britse gebruikers die films gekocht of gehuurd hadden op de factuur plots referenties naar 4K-content te zien, en gaf onze betrouwbare bron van informatie (HomePod) nog iets meer informatie vrij over de nieuwe generatie Apple TV. Apple zou wel nog steeds aan het praten zijn met de filmstudio’s om 4K-content te kunnen aanbieden op de Apple-platformen en deze gesprekken zouden vrij stroef gaan.

Apple Watch Series 3

Na de Apple TV zal Apple zeer waarschijnlijk over gaan tot de nieuwste generatie Apple Watch. Veel is er niet over gekend, al is vrij duidelijk geworden dat de nieuwste Apple Watch een mogelijkheid zal hebben om een sim-kaart te accepteren voor mobiel gebruik, en bijgevolg dus een grotere zelfstandigheid tegenover de iPhone zal hebben. Waarschijnlijk zal de vormfactor van de Apple Watch niet noemenswaardig veranderen, en verwachten we ook een versie van de Watch die, net zoals bij de iPad, geen sim-kaart zal kunnen hebben.

iPhone 7S, 7S Plus en 8 (of een andere benaming)

En als slotstuk krijgen we uiteraard de toestellen waar we allemaal naar uitkijken. In eerste instantie zal Tim Cook de iPhone 7S en 7S Plus aankondigen, met dezelfde vormfactor als de huidige flagship-devices, maar een glazen afwerking aan de achterkant (tegenover aluminium in de huidige line-up). Dit maakt bijvoorbeeld het draadloos opladen mogelijk dat ook al aanwezig zou zijn in deze nieuwe modellen.

Tot slot zullen we de iPhone 8 te zien krijgen, met zijn gigantische display-to-body-ratio. Op dit moment worden alle camera’s gericht, want dit is uiteindelijk waar iedereen het al een half jaar over heeft, RE:WIND inclusief. Op het moment van de aankondiging zullen alle vraagtekens over dit toestel meteen verdwijnen. Zo zullen we eindelijk het lot van de beruchte Touch ID-sensor kennen.

Mogelijke Tussendoortjes

Vermoedelijk zal Apple ook nog een update geven over het productieproces van zowel de HomePod als de iMac Pro. Hoewel de release van deze toestellen nog 3 maanden op zich moet laten wachten verwachten wij dat Apple ons in ieder geval warm gaat proberen te houden voor deze producten. Afwachten dan maar?

En jij?

Ga jij kijken naar de keynote? Heeft een bepaald toestel jouw specifieke aandacht? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…