Home Tech Wall Street Journal: “Apple Kondigt op 12 September de iPhone 8 Aan”

Wall Street Journal: “Apple Kondigt op 12 September de iPhone 8 Aan”

0
iPhone 8 Apple

Volgens de Wall Street Journal is het op 12 september tijd voor de volgende iPhone!

Het wachten zou wel eens bijna kunnen over zijn. Dit volgens verschillende geruchten die al lang de ronde doen, maar nu ook sinds de Wall Street Journal. Volgens hen zou Apple op 12 september de volgende iPhone aankondigen.

Qua timing zou het alvast kunnen kloppen. Volgens andere geruchten zou Apple in september wel eens drie producten kunnen aankodingen. Één ervan zou dus de iPhone 8 zijn, waar we al zo veel over gehoord hebben en ook zelfs al beelden van gezien hebben. Andere producten zouden de iPhone 7s en 7s Plus zijn, met minder opvallende design veranderingen.

Het wordt verwacht dat de iPhone 8 meer dan 1000 dollar zal kosten. Deze hoge prijs is waarschijnlijk te danken aan het feit dat ze er een gloednieuw scherm in zullen steken en … Omdat, laten we eerlijk zijn, Apple hier gewoon mee weg kan komen. Andere geruchtte features, zoals gezichtsherkenning en draadloos opladen, zullen ook wel mee werken aan deze mogelijke hoge prijs.

Of dit allemaal zal kloppen is natuurlijk nog de vraag. Maar het feit dat de Wall Street Journal zo zelfszeker er over deelt is alvast positief. Het is sowieso niet lang meer wachten tot 12 september (en dus hopelijk ook de iPhone 8), we zullen zien!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…