Home Film & Televisie Volgens Deze Game of Thrones Fan is Dit het Volgende Verassende Huwelijk in De Reeks

Volgens Deze Game of Thrones Fan is Dit het Volgende Verassende Huwelijk in De Reeks

0
Game of Thrones

Trouwen in Westeros is enorm belangrijk, want door te trouwen kan je geweldige bondgenootschappen sluiten. Al loopt niet elke trouwpartij goed af in de reeks. En volgens een fan van serie op het soical medium Reddit volgt er binnenkort een nieuw huwelijk, dat het ‘schaakspel’ een totaal andere wending kan geven.

Net zoals in de Westerse geschiedenis het geval was, is trouwen in GoT van groot belang. Je krijgt er namelijk erfgenamen en bondgenootschappen door. In de reeks zijn er dan ook al veel huwelijken geweest …

Maar de het huwelijk dat ons het meest bijblijft vond plaats in aflevering 9 van seizoen 3: The Red Wedding. Dat huwelijk dat ook als doel had een bondgenootschap tussen de Starks en de Freys te creëren liep niet goed af. Diezelfde avond vermoordden de Freys alle aanwezige Starks.

Sansa

En ondanks dat Sansa Stark ook al ettelijke keren getrouwd is, zit er volgens Redditgebruiker ALL_STAR_87 een nieuw huwelijk aan te komen. Ook dit keer met Sansa als bruid. Eerder was ze al getrouwd met Tyrion Lannister. Maar dat was eerder een schijnhuwelijk. En met Ramsay Bolton. Ook dat liep om duidelijke redenen niet goed af.

[EVERYTHING] Could this powerful alliance be on the cards? from gameofthrones

Samengevat gaat het hier om Dickon Tarly en Sana Stark. Dickon kan het pact van zijn vader met de Lannisters verbreken (als zijn vader sterft) en trouwen met Sansa. Maar hij kan heel The Reach aansluiten bij Daenarys. Want toen Robert Baratheon de macht greep stonden de Tarly’s aan de kant van de Targaryans. Daarbij is er al één Tarly aan de kant van de Starks: Samwell.

Wat denken jullie?

Is dit een mogelijkheid? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…