Home Film & Televisie TRON 3, de Eerste Film In VR?

TRON 3, de Eerste Film In VR?

0
Tron

TRON 3 zou de perfecte setting zijn voor de allereerste VR film.

Twee jaar geleden stopte Disney abrupt de plannen voor de derde Tron film. Onverwacht, want volgens verschillende berichten zou een paar maanden erna al gefilmd moeten worden, maar toch trok Disney de stekker er plots uit.

Tron: Legacy regisseur, Joseph Kosinski en acteur Garrett Hedlund houden wel vol dat een derde Tron film “niet volledig dood is”. En Jeff Bridges voegde daar recent zelfs iets aan toe.

Tijdens zijn interview met Entertainment Weekly werd er gevraagd rond de Tron 3 geruchten, waarop hij antwoordde: “Yeah, yeah, I’ve heard those rumors too”. Hij legde verder uit:

I hope that happens. I think Joe’s got the script and everything, you know. Yeah, I don’t know that I’m supposed to talk about it or not. I don’t know. It should be the first virtual reality movie, you know? Wouldn’t that be cool…to see Tron in that world?

Yes, dat zou inderdaad cool zijn! Fans mee brengen naar the grid in een first-person ervaring zou iets gigantisch cool zijn. Alleen qua verhaal kan dit wel moeilijk worden.

De twee voorbije Tron films draaien vooral rond Kevin Flynn (gespeeld door Jeff Bridges), maar op het einde van Tron: Legacy leek het toch zo te zijn dat Flynn ten einde kwam door C.L.U. terug in zich op te nemen (trust me, dit klinkt minder vreemd als je de film hebt gezien). Maar uiteindelijk zitten we in een andere soort wereld. Wat als deze gebeurtenis niet het einde van Flynn betekende, maar dat hij enkel in een dieper stuk van the grid zou terechtkomen. Een POV-verhaal van Flynn in een dieper deel van the system zou best episch zijn!

De huidige VR technologie zou dit wel eens kunnen waarmaken. Tron is ook een film-serie dat het visuele steeds naar een hoger niveau trok, dus dat Tron 3 de eerste film zouden zijn in VR klinkt ook meer dan logisch en gepast.

Wat denk jij?

Zou jij Tron 3 willen zien in VR? Waarom wel/niet? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…