Home Film & Televisie Sophie Turner Beschrijft Het Filmen van haar “Bizarre” Stark-Reünie

Sophie Turner Beschrijft Het Filmen van haar “Bizarre” Stark-Reünie

0
Sophie Turner

Dit seizoen zien we veel reünies in HBO’s Game Of Thrones!

In de nieuwste aflevering van het zevende siezoen van Game Of Thrones‘The Spoils of War’ (of ook wel gekend als “the one where they all meet”?), zien we eindelijk de Stark-zusjes terug bij elkaar. De scene was hartverwarmend maar tegelijkertijd ook zeer ongemakkelijk. Volgens Sophie Turner (Sansa Stark) was het ongemakkelijk op set.

Our first scene together was our reunion scene and we f—ed up so many times. We couldn’t keep a straight face! Our relationship is so close, but it’s only that fun side, never the business side. I was nervous. It just terrified me. It’s like performing for your mom. When somebody is watching you don’t do it quite as well.

Desondanks dat Sophie Turner en Maisie Williams beste vrienden zijn buiten Game of Thrones hadden ze het beide toch moeilijk om de scenes klaar te krijgen.

It was the weirdest thing when we shot our first scene together. We were both embarrassed to do our thing in front of each other. It took a few hours for us to get serious and actually do it. Later it was fine on set and we could concentrate, but it was so hard to get into character with Sophie in front of me.

Je kan hier een blik nemen achter de schermen, wel niet van de Stark-reünie. Wel van die epische finale scene!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…