Tech

Officieel: Apple Houdt Keynote Op 12 September

Wat we eerder al aankondigden is nu ook officieel bevestigd. Apple gaat een keynote houden op 12 september om nieuwe producten aan te kondigen, waaronder (uiteraard) de nieuwste generatie iPhones.

We keken gisteren al even vooruit naar wat we allemaal verwachten op de volgende keynote van Apple. Gisterenavond heeft Apple dit event ook officieel bevestigd in de vorm van een persuitnodiging en een aangepaste webpagina waarop de livestream te zien zal zijn.

Steve Jobs Theater

Dit evenement is niet enkel opmerkelijk om de producten, maar ook om de locatie. Het zal namelijk voor de eerste keer gebruik maken van het nieuwe Steve Jobs Theater, dat een onderdeel maakt van het nieuwe Apple Park. We verwachten tijdens de presentatie dus ook een verwijzing naar de overleden oprichter van Apple. Uiteraard zullen wij dit evenement ook uitgebreid onder de loep nemen.

En jij?

Ga jij kijken naar de keynote? Laat het weten in de reacties!

Klik hier om het gesprek te starten, plaats een reactie!

Plaats een Reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug