Home Film & Televisie Nieuwe ‘Game Of Thrones’-serie Neemt Je Mee Achter De Schermen

Nieuwe ‘Game Of Thrones’-serie Neemt Je Mee Achter De Schermen

0
Game of Thrones

Na een knaller van een seizoensfinale is het tijd voor een blik achter de schermen van Game Of Thrones.

Het zevende seizoen van Game Of Thrones is nog maar net beïndigt en we vallen alweer in een donker gat. De epische HBO serie sloot voorbije zondag af met een sterke seizoensfinale na een seizoen dat minder goed werd onthaald door fans, (kritiek ging vooral over de snelheid van de afleveringen).

Maar niet getreurd! Het is nog niet gedaan, want nu is het tijd voor ‘The Game Revealed’. In deze serie, dat zal bestaan uit zeven afleveringen, nemen we een uitgebreide blik achter de schermen van de hitserie. De eerste aflevering is alvast te bekijken op YouTube.

Enjoy!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…