Home Social Media Facebook Test Stories op Desktop

Facebook Test Stories op Desktop

0
Stories

Facebook Stories zouden wel eens naar desktop kunnen komen.

Stories kennen we allemaal. Eerst waren ze op Snapchat te vinden, dan werden ze schaamteloos gekopieerd op Instagram en plots verschenen ze ook op Facebook. Tot op heden dus enkel te zien via mobile, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Hier en daar zien sommige mensen Stories al verschijnen op desktop.

Facebook bevestigde aan TechCrunch dat Stories inderdaad ook op desktop gelanceerd zullen worden, al is dit momenteel nog in een test fase. Een wereldwijde rollout zou er wel snel aankomen, indien de test succesvol blijkt te zijn.

Dat is uiteraard nog de vraag. De Stories op Facebook worden amper gebruikt sinds hun lancering in april 2017. Stories zijn al sinds de zomer van 2016 een gigantisch succes op Instagram, met meer dan 250 miljoen dagelijkse gebruikers. Het wordt afwachten of een desktop versie van de Facebook Stories voor meer interactie zal zorgen of niet.

Stories
© TechCrunch (Sarah Perez)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vanaf Nu Kan Je Hashtags Volgen Op Instagram

Geen zin meer om mensen te volgen op Instagram? Dit is dan zeker iets voor jou! …