Home Film & Televisie Daniel Craig Bevestigt: “Ik Speel Nog Één Keer James Bond”

Daniel Craig Bevestigt: “Ik Speel Nog Één Keer James Bond”

0
Daniel Craig

Goed niews voor alle Bond-fans! Daniel Craig is terug!

Daniel Craig keert terug als James Bond, dat bevestigde hij gisterenavond zelf tijdens ‘The Late Show’ van Stephen Colbert. Veel details gaf hij verder niet, wel liet hij weten dat het zijn laatste Bond zal zijn.

Het was altijd mijn bedoeling weer terug te keren, maar ik had even een pauze nodig.

Er was even twijfel of hij nog zou terugkeren naar de Bond films. Na de vorige film, Spectre’ vertelde de acteur dat hij nog liever zou polsen zou opensneden dan terug te keren naar James Bond. Op ‘The Late Show’ had hij daar dit over te vertellen:

Het heeft geen zin hier mijn excuses voor aan te bieden. Maar die opmerking kwam twee dagen nadat de opnames waren afgerond. Ik had een interview, iemand vroeg me of ik nog een Bond-film wilde doen, en ik zei duidelijk nee.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…