Home België Bol.com Levert Pakketjes Nu Ook Na de Werkuren

Bol.com Levert Pakketjes Nu Ook Na de Werkuren

0
Bol

Nooit thuis? Bol.com gaat vanaf heden pakjes leveren na de werkuren!

Goed nieuws! Vanaf vandaag is er een nieuwe leveringsoptie op Bol.com, de avondbezorging. Voor €2,49 kan jouw pakje tussen 18:00 en 22:00 (op dinsdag- en donderdavond) thuis bezorgd worden. Een stap vooruit voor de klantvriendelijkheid, want nu kan je zonder zorgen pakketjes bestellen én ontvangen vanuit je zetel.

Deze dienst is van start gegaan in regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel.

Bol.com lanceert daarnaast ook het ‘Select’-abonnement in België, na het succes ervan in Nederland. Via dit abonnement kan je je verzendkosten voor het hele jaar laten vervallen door eenmaal €9,99 te betalen. Je betaalt dan niet meer voor verzendingen onder de twintig euro en ook niet voor extra diensten zoals avondberzorgingen of ‘Vandaag Ophalen’.

Kiki Lauwers, directeur van Bol.com België, legt uit:

De afgelopen jaren hebben we er alles aan gedaan om onze Belgische klanten nog meer keuze en daarmee controle te geven over de bezorging van pakketjes. Met als resultaat dat we bijna voor iedere situatie een geschikte bezorgoptie hebben, waaronder nu ook avondbezorging. Toch merken we dat bijkomende verzendkosten weleens een drempel vormen om online te kopen. Die drempel nemen we nu zo goed mogelijk weg met de introductie van het Select-lidmaatschap. We bieden zo maximale keuze, gemak en snelheid tegen minimale kosten. Op termijn zien we zeker nog mogelijkheden om de bezorgopties verder uit te breiden, waaronder het aantal dagen avondbezorging en de beschikbaarheid voor de verschillende postcodegebieden in Vlaanderen. Daarbij stemmen we onze bezorgopties zo optimaal mogelijk af op de Belgische vraag.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Nieuw Vervoersplan Van NMBS Is Er! Wat Verandert Er Allemaal?

Goed nieuws! Vanaf vandaag gaat het nieuwe vervoersplan van de NMBS van start.  …