Home Tech Apple’s iPhone 8 Beeld Lekt Voor Lancering

Apple’s iPhone 8 Beeld Lekt Voor Lancering

0
iPhone 8

Na weken speculeren en onderzoeken weten we sinds vandaag hoe de iPhone 8 er écht zal uitzien.

De voorbije weken waren verpakt met geruchten rond de nieuwe iPhone. Vorige week kregen we eindelijk een echte blik op Apple’s nieuwe toestel dankzij een developer die veelzeggende firmware vond in de HomePod speaker, een diagram dat de vorm van het toestel weggaf samen met nog meer info.

Vandaag krijgen we een eerste beeld van de iPhone 8, rechstreeks van de betrouwbare Evan Blass (@evleaks). Het geeft ons het beste beeld van de iPhone 8 tot op heden. Het toont een dual camera setup, een body dat iets smaller is dan de iPhone 7 en uiteraard een hogere resolutie display.

Waarschijnlijk komt er snel meer info los over de iPhone 8, stay tuned!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…