Home Shareables Wat Als Je Favoriete Regisseur een TV-Kok Was?

Wat Als Je Favoriete Regisseur een TV-Kok Was?

0
Tarantino

Je ooit afgevraagd hoe Quentin Tarantino spaghetti zou maken? 

Food styliste David Ma lanceerde een serie genaamd #FoodFilms. Hierin maakt hij tutorials maar niet zoals we die gekend zijn online, nee. Ze zijn prachtig gefilmd en zeer zorgvuldig gemaakt om te doen alsof er een gekende regisseur achter de lens staat.

Elke gekende regisseur heeft zijn eigen stijl. En die stijl wordt in #FoodFilms goed vertaald naar een tutorial. Zo is de spaghetti van Quentin Tarantino bijvoorbeeld vol spatten en plekken van tomatensaus. De pannenkoeken van Alfonso Cuaron zijn dan weer heel, heel blinkend. Hoe zouden wafels van Michael Bay er dan eigenlijk uitzien?

Quentin Tarantino – Spaghetti

Wes Anderson – S’mores

Alfonso Cuaron – Pannenkoeken

Michael Bay – Wafels

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

De Trend Van Kerst 2017? De #ReindeerBoob!

De #ReindeerBoob (bij ons beter gekend als ‘rendier borsten’) zijn misschien w…