Home Gaming Testers Gezocht voor PS4-Update

Testers Gezocht voor PS4-Update

0
PS4

Beta-testers gezocht voor een PlayStation 4 update!

Van tijd tot tijd krijg je wel eens een update te zien op je PS4. Deze zijn meestal om de performantie van het toestel te verbeteren maar soms zijn er ook grotere updates. Die firmware-updates zijn om de gebruiksvriendelijkheid, de algemene ervaring te verbeteren en ook nieuwe dingen toe te voegen.

En binnenkort komt er een nieuwe grote firmware update aan. We weten dit omdat Sony op zoek is naar PS4-spelers die wel eens wat tests willen uitvoeren en de update willen uitproberen. Wat we juist mogen verwachten is nog niet gekend, maar zal Sony wel snel genoeg lossen.

Je kan je alvast hier inschrijven als beta-tester!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

FBI Kon Meer Dan 7000 Smartphones Niet Kraken

De FBI slaagde er niet in om bestanden te halen van meer dan 7000 smartphones. …