Home Film & Televisie Splatoon (Nintendo) Krijgt een Anime Serie

Splatoon (Nintendo) Krijgt een Anime Serie

0
splatoon

Splatoon werd snel een favorietje onder de Nintendo fans. En er komt nog meer aan!

Binnen enkele dagen verschijnt Splatoon 2 op de Nintendo Switch. Vandaag kregen we het nieuws dat de hitgame ook wordt omgetoverd tot een anime serie, te bekijken op het CoroCoro YouTube kanaal vanaf 12 augustus.

Het game zelf verkoopt ontzettend goed. Zowel reviewers als gamers zijn er zot van. De Squid Sisters zijn een geliefd duo met een enthousiaste fan base, met andere woorden: Tijd om dat universum nog meer te ontdekken.

Er is nog geen info rond de serie zelf en wat het verhaal net zal zijn. CoroCoro liet wel al weten dat de afleveringen niet de klassieke TV-lengte zullen hebben en dat ze gebasseerd zullen worden op de huidige Splatoon manga serie. Ook hebben ze laten weten dat de Inklinks in een soort bendeoorlog zijn terechtgekomen, wat ons al een idee geeft waarover de serie zal gaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…