Home RE: Updates RE:WIND Zoekt Schrijvers!

RE:WIND Zoekt Schrijvers!

Reacties uit op RE:WIND Zoekt Schrijvers!

Interesse in film, televisie, tech, games, muziek … Beetje vanalles en nog wat? Handig, want naar zo iemand zijn we nu toevallig op zoek!

RE:WIND?

RE:WIND is een platform waar we to-the-point nieuws en updates delen rond alles entertainment en tech. Ook het meer ‘serieuzere nieuws’ willen we niet links laten liggen en willen we op een efficiënte, duidelijke en vlotte manier verpakken. RE:WIND moet nog veel groeien op verschillende vlakken. Het doel is om dagelijks ook video’s te produceren naast de huidige blog. Met andere woorden: We zijn op zoek naar versterking om RE:WIND te doen groeien naar iets episch!

We Need You!

Uiteraard hebben we hier hulp bij nodig. Momenteel werken we met een klein en bescheiden team, maar dat zal hopelijk niet lang meer duren. Naar zo iemand zijn we op zoek:

  • Iemand die met een vlotte pen kan schrijven
  • Iemand die up-to-date is met vanalles in de entertainment wereld
  • Iemand die enthousiast is over ons concept en dat wilt mee denken om dit verhaal te doen groeien

Check? AWESOME! Dan zijn we op zoek naar iemand zoals jou!

Kleine Disclaimer

RE:WIND leeft dankzij de inzet van haar vrijwilligers. We kunnen je misschien geen vergoeding aanbieden (al krijg je af en toe wel eens een extraatje, zoals filmtickets en verdere). De bedoeling is om samen iets prachtigs op te bouwen en dit verhaal als groep groots te maken. Momenteel gaat het om onvergetelijke momenten beleven, samen met nieuwe vrienden.

Nog Steeds Interesse?

Zin om het RE:WIND team te vervoegen? YES! Mail dan snel naar hello@rewindnews.be!

Geen reacties toegelaten.