Gaming

Productie Nintendo 3DS Werd Wereldwijd Stopgezet

3DS
© Nintendo

Nintendo stopt de productie van de nieuwe 3DS-modellen, wereldwijd.

Wie nog een 3DS in huis wil halen zal dit snel moeten doen. De productie van de nieuwe Nintendo 3DS werd wereldwijd stopgezet, wat betekent dat het toestel kopen enkel nog kan zolang de voorraad strekt.

In oktober 2014 verscheen de Nintendo 3DS met de XL-variant als opvolger in het begin van 2015. Een stopzetting van de productie is niet echt een verassing, zeker als je naar de verkoopcijfers kijkt. Eind vorig jaar werden er 2,49 miljoen 3DS toestellen verkocht, en de grote versie bijna 10 miljoen keer.

Nintendo liet weten dat de 2DS, 2DS XL en 3DS XL wél nog steeds geproduceerd zullen worden. Dit omdat zij het nog goed blijven doen.

Klik hier om het gesprek te starten, plaats een reactie!

Plaats een Reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug