Home Gaming Pokémon Go: Zapdos en Moltres Zijn Onderweg!

Pokémon Go: Zapdos en Moltres Zijn Onderweg!

0

John Hanke, de CEO van Niantic, heeft in een recente blogpost extra uitleg gegeven over het recente Pokémon Go Fest in Chicago. Buiten zijn visie op het geflopte evenement gaf hij echter ook mee wanneer we de volgende legendaries zullen tegenkomen in-game, en dat is sneller dan gedacht!

Het was al even geweten dat het event in Chicago niet helemaal ging zoals gehoopt, aangezien een groot deel van de aanwezigen te maken kreeg met problemen bij het verbinden met de Pokémon Go-servers. Zoals eerder vermeld kregen alle aanwezigen hun geld terug, en kreeg iedereen voor 100$ aan in-game coins ter compensatie. Op het event in Chicago werden ook Lugia en Articuno op de wereld los gelaten en nu sluit de geplaagde CEO zijn blog af met een concrete termijn waarop je Zapdos en Moltres zal kunnen vangen. 

Articuno zal nog vrolijk rondfladderen tot en met maandag, 31 juli. Daarna verdwijnt hij uit het spel.

Moltres komt als volgende aan de beurt, en zal jouw collectie kunnen verrijken van 31 juli tot en met maandag, 7 augustus. Daarna verdwijnt ook hij terug uit het spel.

Zapdos krijgt als laatste van het bekende Gen 1 – trio de kans om de wereld te verkennen, en kan de jouwe worden tussen 7 augustus en maandag, 14 augustus. Daarna verdwijnt hij uit het spel.

Opmerkelijk genoeg doet de CEO in zijn blog geen vermelding van Lugia, wat doet vermoeden dat hij gewoon in het spel zal blijven tevoorschijn komen. Ook is het heel waarschijnlijk dat Articuno, Moltres en Zapdos hun weg nog terug zullen vinden eens ze uit het spel verdwijnen, al is dit op dit moment nog niet bevestigd. Is er een legendary waar jij absoluut achter wilt gaan en is het je ondertussen al gelukt om Lugia of Articuno te vangen? Laat het ons weten in de reacties!

Waar wacht jij trouwens nog op? Get out there!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…