Home België McDonald’s Gaat Nu Ook Aan Huis Leveren

McDonald’s Gaat Nu Ook Aan Huis Leveren

0
McDonald's

Een Big Mac binnen de twintig minuten aan je deur? Klinkt hemels!

Vanaf heden kan je in Brussel McDonald’s aan huis laten leveren. Binnen de twintig minuten zou de hamburgerketen aan huis moeten geleverd hebben. Bij succes zal dit later ook in Vlaamse steden kunnen en tegen eind 2019 zal je zelfs aan tafel bediend kunnen worden.

Hiervoor zal McDonald’s twee a drie mensen extra moeten aanwerven per restaurant. Voor de leveringen zullen ze UberEATS inschakkelen als koeriers. Bestellen kan via de app en van zodra deze binnenkort vertrekt er een koerier.

Kristel Muls, woordvoerder, legt uit:

Zodra hij op drie minuten van het restaurant is, wordt begonnen met de bereiding van de bestelling. De frieten worden pas uit de friteuse genomen als de koerier in het restaurant is.

De koerier heeft maximaal tien minuten tijd om zijn bestelling af te leveren aan huis. Dat zal per fiets of scooter zijn. Je moet dus wel binnen een straal van drie kilometer van een McDonalds’s wonen. Wie verder woont zal niet kunnen bestellen via de app.

Thuisleveren zal 2,5 euro extra kosten. Dit wordt allemaal nu getest in vier Brussels McDonald’s restaurants: Beursplein, Bascule in Ukkel, Elsensesteenweg en Nieuwstraat.

Kristel Muls verduidelijkt:

Deze nieuwe service aan onze klanten heeft niets te maken met de komst van Burger King.

Ook in Frankrijk, Nederland en het moederland van McDonald’s is men immers de afgelopen twee weken gestart met thuislevering. Het is het sluitstuk van een vernieuwing die begonnen is met design decors, à la minute bereiding van de producten in de keuken en tafelbediening.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Nieuw Vervoersplan Van NMBS Is Er! Wat Verandert Er Allemaal?

Goed nieuws! Vanaf vandaag gaat het nieuwe vervoersplan van de NMBS van start.  …