Home Gaming Komt Er Binnenkort Ook Een Nintendo 64 Classic Edition?

Komt Er Binnenkort Ook Een Nintendo 64 Classic Edition?

0

Nintendo zet de laatste tijd retro fans goed in de belangstelling!

Vorig jaar kregen we de NES Classic Edition en dit jaar komt er ook nog een mini SNES aan. Een recente trademark hint dat er ook wel eens een N64 Classic Edition zou kunnen aankomen.

De trademark dat Nintendo recent indiende was voor een Nintendo 64-achtige controller (zie afbeelding). Nintendo bracht de trademark voor de controller binnen bij de European Union Intellectual Property Office. Deze applicatie valt onder “goods and services”, wat betekent dat het om een fysiek product zal gaan. Dezelfde soort trademark werd door Nintendo ook ingediend voor de NES en de SNES controllers, vlak voordat de Classic Editions van beide systemen werden aangekondigt.

© Nintendo

Hierdoor is het dus veilig om te denken dat er wel eens een Nintendo 64 Classic Edition aan de horizon ligt! Ook is het gewoon een logische stap voor Nintendo om ook een Classic Edition uit te brengen van de N64, na het succes van de NES Classic Edition.

Nog niets werd bevestigt door Nintendo zelf, dus momenteel is het nog allemaal speculeren. Van zodra er meer info is kan je die zeker hier vinden!

Welke games zou jij willen zien op een N64 Classic Edition?

Super Mario 64GoldenEye 007 ? The Legend of Zelda: Ocarina of Time? Start het gesprek in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…