Home Film & Televisie Met Daniel Craig of Zonder, James Bond Komt Sowieso Terug in 2019!

Met Daniel Craig of Zonder, James Bond Komt Sowieso Terug in 2019!

0
Daniel Craig

James Bond komt terug! De vraag is … Welke acteur zal de rol op zich nemen?

Goed nieuws voor de MI6 fans: James Bond komt terug. Op 8 november 2019 zullen we een nieuwe 007-film te zien krijgen, hoogstwaarschijnlijk zelfs daarvoor. Dat is namenlijk de releasedatum voor de VS, traditioneel gezien komt de film vroeger uit in de UK.

Maar …

Wie speelt dan James Bond?

Wel, voor dat we het daarover hebben, hebben de studio’s MGM en EON nog een lange weg te gaan. De bedrijven zijn momenteel op zoek naar een verdeler. Eerder werd gespeculeert dat Warner Bros. en Sony aan de top zaten voor de verdelingsrechten maar daar werd nog niets over bevestigt.

Ook is er inderdaad nog geen acteur voor Bond. Daniel Craig heeft zich de laatste tijd niet echt enthousiast naar voren gebracht als het gaat om 007 opnieuw op zich te nemen. Maar volgens Variety zou Daniel Craig toch de rol op zich nemen. Ook The Mirror liet weten dat Craig meer open zou staan voor het idee om terug te keren naar MI6.

Craig and Adele together are the winning team, the ultimate choice, the money spinners. It’s taken time but Daniel has come round and the strong con–sensus [sic] in the Bond offices is that Mr Craig is 007 again. As for Adele, she’s more of an unknown quantity but loved being part of Bond, so the signs are positive.

MGM en EON hebben laten weten dat casting info snel zal volgen.

Wie wil jij zien als 007?

Terug Daniel Craig, of liever iemand anders? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…