Home Gaming Bring In The Legendaries: Pokémon GO Komt Belofte Na [UPDATE]

Bring In The Legendaries: Pokémon GO Komt Belofte Na [UPDATE]

0

Pokemon Go krijgt een jaar na de release eindelijk één van de features die in het begin reeds aangekondigd werd: het vangen van legendarische Pokémon.

Het werd al met de aankondiging in het najaar van 2015 getoond dat legendarische Pokémon een deel zouden uitmaken van het spel, en dat het verslaan van deze legendarische Pokémon een echte team-effort zou vereisen. In het eerste filmpje dat we te zien kregen van Pokémon Go zagen we hoe Mewtwo New York’s Time Square onveilig maakte, maar met een genadeklap door (hoe kan het ook anders) Pikachu verslagen werd. Dit zorgt ervoor dat alle spelers die een bijdrage geleverd hebben deze legendarische Pokémon ook automatisch in hun bezit krijgen.

Voor je verder leest kan je dit filmpje nog eens bekijken!

Spoel bijna 2 jaar verder, en eindelijk komt Niantic deze belofte na. Met een nieuwe promofilm kondigen ze aan dat Legendarische Pokémon stilaan onze wereld zullen binnen sluipen, te beginnen op 22 juli (nu zaterdag) in Chicago. Hier zal de eerste legendary verschijnen, en als de aanwezige trainers er in slagen deze te verslagen zal deze ook wereldwijd willekeurig te vangen zijn. In het nieuwe promofilmpje zien we de 3 legendarische vogels uit generatie 1 (Articuno, Zapdos en Moltres) en de absolute toppers uit generatie 2, Ho-Oh en Lugia. De focus gaat snel naar het gevecht met Lugia, waar ook deze keer Pikachu de genadeklap uitdeelt.

Bekijk het filmpje hier!

De grote vraag is nu natuurlijk of Niantic deze feature op tijd gaat lanceren om een groot deel van zijn initiële publiek terug te winnen. Voorlopig is er nog geen sprake van het ruilen of de rechtstreekse gevechten die te zien waren in de openingstrailer en in het eerste jaar na de release zijn veel gebruikers ondertussen afgehaakt wegens de te eentonige gameplay.

Wat denk jij dat de eerste legendarische Pokémon wordt?

Ikzelf zet mijn Monopolygeld op Celebi, een 2de generatie-Pokémon. Gaat de toevoeging van legendarische Pokémon voor jou voldoende zijn om het spel terug op te pikken of ben jij nooit gestopt met spelen? Laat het ons weten in de comments!

UPDATE

Pokémon Go Fest bleek uiteindelijk op een grote flop uit te draaien, met problemen bij netwerk providers en bij de servers van Niantic zelf, waardoor veel van de aanwezigen niet eens konden spelen. Niantic heeft beloofd dat aanwezigen hun geld terug zullen krijgen, samen met 100$ aan Pokécoins. Door de problemen werden de eerste legendarische in-game Pokémon, Lugia en Articuno, in een schaduw geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…