Home Tech Apple Stopt De Verkoop Van De iPod Shuffle En iPod Nano

Apple Stopt De Verkoop Van De iPod Shuffle En iPod Nano

0
apple

Apple heeft vandaag de productie van de 2 goedkoopste iPods met onmiddellijke ingang stop gezet. De stap werd opgemerkt toen mensen zagen dat de iPod Shuffle en iPod Nano niet meer te vinden waren op de officiële website zelf en werd later door Apple ook officieel bevestigd.

Indien je nog interesse hebt in een van deze modellen is het bijgevolg nu het moment om er eentje te kopen, aangezien verschillende Resellers waarschijnlijk nog een laatste voorraad van deze toestellen hebben.

Buiten het stopzetten van de iPod Nano en Shuffle werden ook de opties voor de iPod Touch aangepast. Zo kan je de iPod Touch nu enkel nog in 32GB of 128GB verkrijgen, respectievelijk voor €229 en €339. De 16GB en 64GB-versies zijn hiermee ook officieel stopgezet, maar kunnen ook hier weer mogelijk nog gevonden worden bij resellers, zolang de voorraad strekt.

Na de iPod Classic, enkele jaren terug, haken nu dus nog 2 iPod-modellen af. Vermoedelijk liggen de minder goede verkoopcijfers ten opzichte van de iPhone en iPad hiervoor aan de basis. De vraag is nog maar hoe lang we nog zullen kunnen spreken over de iPod, de muziekspeler die de wereld ooit op zijn kop zette.

Heb jij nog een iPod of ga je er nog eentje halen nu deze iconische naam stilaan zijn einde aan het bereiken is? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Huawei Mate 10 Pro – Beste smartphone van 2017 (Review)

De Huawei Mate 10 Pro is sinds eind november beschikbaar in de winkel (799€) en na een tes…